Fest, konferens, produktlansering eller resa - Vi hjälper er!

Med över 20 års erfarenhet är vi på Aktiva Event experter på att arrangera konferenser, kickoffer och globala evenemang som skapar långvariga intryck.

Våra välplanerade evenemang hjälper till att bygga relationer och främja förändring för att stödja både interna och externa mål hos våra kunder.

Med engagemang, kunskap och kreativitet skapar vi framgångsrika möten i nära samarbete med kunden. Våra event bidrar till utveckling och stärkta relationer.

Kontakta oss på e-post info@aktivaevent.se eller ring 08-564 606 80 
alternativt fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vi är ett eventbolag med erfarenhet

Aktiva Event har varit aktiva sedan år 2000 och vi planerar och genomför cirka 150 events årligen, både nationellt och internationellt. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och strävar ständigt efter att möta och överträffa förväntningarna hos våra kunder. Hållbarhet är en integrerad del av vår affärsstrategi, där vi arbetar långsiktigt för att bidra till en mer hållbar framtid.

Vårt engagemang sträcker sig bortom enstaka evenemang – vi strävar efter långsiktiga relationer och partnerskap med våra kunder för att stödja deras utveckling och tillväxt.

Med vår expertis och erfarenhet tar vi hand om varje detalj för att säkerställa att ert evenemang blir en framgång och ett minnesvärt tillfälle för alla involverade.

Vi hjälper er bygga relationer

Kommunikationsmetoder som skapar maximal uppmärksamhet. Det perfekta sättet att skapa effekt är genom ett välplanerat event. Vi vill bidra till att bygga relationer och skapa förändring som stöder era mål för era interna eller externa målgrupper.

Räkna med kreativa lösningar

Med vårt breda nätverk i och utom landet och våra många år i branschen, skräddarsyr vi en oförglömlig upplevelse efter just era behov. Våra kunder ska alltid kan förvänta sig kreativa lösningar med hög service och kvalitet.

Dags att boka ett minnesvärt event?

EN SV