Julfest

“- Vi älskar julen!! 
– Hur vill ni fira den annalkande julen?”

Vi ordnar julfest för företag och föreningar över hela Stockholm. Vi står redo att hjälpa er med vad ni än önskar. Föredrar ni stämning och tradition så kan en klassisk julfest vara passande.

Ni vill kanske tacka era kunder eller personal för det gångna året och bjuda på något traditionsrikt, festligt och glöggdoftande. Eller så vill ni ha något galet och annorlunda som sätter en annan prägel på kvällen. Eller så blandar man friskt och skapar en julfest som kombinerar det bästa för en härlig och upplyftande kväll.

Maten har en avgörande del vid en julfest

Ett äkta julbord fyllt med klassiska rätter eller en särskilt vald inriktning med skaldjur, asiatiskt eller persiskt. Variationerna på härliga alternativa julbord är oändliga.

Er julfest kan fyllas med stämningsfylld livemusik eller varför inte en tomtekör? Övrigt innehåll för att höja pulsen på er julfest kan vara pepparkakshustävling, julsångsbattle, dresscode jul och varför inte några riktiga renar som möter upp utanför lokalen? Ingenting hindrar det faktum att er julfest kan bli den mest galna och häftigaste upplevelsen på hela året! Det finns massor av roliga teman att välja från om man vill sticka ut och inte gå den traditionella banan. Er nästa julfest kan bli den bästa hittills!

.

Vi hjälper dig gärna

Har du en färdig idé, eller är du precis i inledningen av dina planer? Oavsett vilket så hjälper vi dig gärna med planering och genomförande. Vi gillar det vi gör och ser fram emot att du hör av dig.

Chinese (Traditional)EnglishGermanSwedish