Långsiktighet och engagemang

21 november 2018

Vi har stort fokus på långsiktighet med målet att behålla alla våra kunder och bidra till deras utveckling. Med högt engagemang får vi våra kunder att alltid vilja komma tillbaka till oss.

Våra kunder ska vara nöjda med hur vi agerar och den inställning och engagemang vi uppvisar i alla förekommande tillfällen.

De flesta av våra kunder har också varit med oss i flera år vilket vi ser som en smickrande bekräftelse på att ambitionen är rätt för oss. Och vi uppskattar självklart att de delar vår syn på mervärdet av långsiktighet.

All vår personal brinner för sitt arbete att skapa framgångsrika event genom lyhördhet, personligt engagemang och flexibilitet. Som ett professionellt tjänsteföretag är det ett grundkrav att vår personal tillför just dessa egenskaper i våra uppdrag.

Genom att vi inte är så stora är det lätt att behålla ett högt personligt engagemang vilket blir tydligt i alla led och genom hela processen. Frågar man våra kunder varför de arbetar med oss så är svaret ofta något av följande:

Stort personligt engagemang
Lyhörda och flexibla
Kreativa
Stor serviceglädje

Långsiktighet och engagemang

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna till. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet.

Anlitar ni oss för ett event kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete.

Vill ni veta mer om hur vi kan skapa det perfekta eventet tillsammans får ni gärna kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.

Chinese (Traditional)EnglishGermanSwedish