Partytält & hoppborgar

Dags för fest  utomhus? Då har du kommit helt rätt!

Med hjälp av vår kompetenta personal så plockar vi fram det ni behöver  En fest tycker vi ska vara lustfylld och avslappnande med skydd för väder och vind  kan man alltid känna sig trygg och säker. 

Partytält

Gör ditt utomhuskalas  eller fest vädersäkert med ett av våra partytält!

 

Vi har en mängd olika typer av tält och tillbehör så  tveka inte på att ta kontakt med oss så hjälper vi er att sätta ihop vad ni behöver. Vi hyr ut enstaka dygn och längre perioder för  att anpassa oss efter era behov

 

Aktiviteter för företag

Det är alltid Att hyra hoppborg eller uppblåsbart fotbollsmål till ett företagsevent för  familjer och barn innebär att du har ett populärt dragplåster samt ett lyckat event. 

 

En hoppborg syns väl och visar omgivningen att det är något på gång hos er, det blir festligt att komma till just ert företag eller butik.  Vi kan hjälpa er att profilera prrodukterna med er logotype eller annat budskap och det blir en svåröverträffad marknadsföringsyta.  I sommar är det fotbolls-EM, varför inte sprida lite extra fotbollsfeber med en uppblåsbar straffspark-anläggning? Arrangera tävlingar, bjuda in till aktivitet, utmana kunderna etc.

 

Aktiviteter för privatpersoner

“- Vad vill ni att er familj och vänner ska uppleva i år?

Barnkalas, familjedagar och fester blir alltid mycket roligare med en aktivitet. Speciellt barn älskar hoppborgar och utifrån vår erfarenhet kan vi säga att det kommer bli succé! Genom att hyra en hoppborg blir du barnens favorit direkt. (OBS! Hoppborgen kan endast användas av barn.)

Priser

Vi har mycket konkurrenskraftiga priser på våra tält och hoppborgar och vi hjälper dig hela vägen med val av utrustning och tillbehör .  

 

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfri rådgivning och förslag

 

På Aktiva Event så hjälper vi dig alltid med leverans inom stor-Stockholm . Samt byggnation och rivning om så önskas

EN SV