Kundansvarig projektledare

Aktiva Event söker rutinerad kundansvarig projektledare!

Vi är överösta av förfrågningar och uppdrag i Sverige och utomland. Vi behöver nu omgående förstärkning av en framåt och energisk kollega till vårt fantastiska team!

Aktiva Event grundades år 2000 och är en etablerad eventbyrå med fokus på större event & konferenser samt eventmarknadsföring i Sverige och utomlands.

Rollen

Vi söker en driven och kreativ projektledare med relevant erfarenhet som älskar att ge personlig service och att skapa möten som berör. Våra uppdrag är gentemot ledande varumärken och flera event med ett par 1000 deltagare.

Tjänsten omfattar en stor variation av arbetsuppgifter där det är viktigt att kunna hantera flera olika projekt parallellt. Arbetet innebär i huvudsak planering och ett övergripande ansvar samt att ha en tät styrande dialog / kommunikation med våra kunder. Tjänsten omfattar även spännande resor och en stor bredd på uppdrag. Vi flyttar inom kort till nya stora lokaler och du kommer arbeta i ett glatt, kompetent, inspirerande team som brinner för framtidens event och möten.

Vi tror att minst tre-fem års erfarenhet av projektledning från andra event byråer eller intern eventavdelning är till fördel, samt god kompetens inom relevanta områden såsom event, konferens, digitala möten, innehållsproduktion och kommunikation. Goda kunskaper i engelska och Office-paketet är ett krav.

Meriterande erfarenhet

  • B2C – Event inom B2C är en viktig del av vår verksamhet – demouppdrag, lanseringar, roadshows och samplingsaktiviteter. Allt från stora etableringar till mindre marknadsevent.
  • Utlandsevent – Vi genomför kickoffer och konferenser utomlands.
  • Digitala event – Vi har en streamingstudio där vi producerar webinars och andra digitala event & möten.
  • Grafisk design – Ibland kräver våra uppdrag att vi behöver visualisera koncept och design av eventytor m.m. I tillägg har vi en eventplattform som innebär att vi bygger eventmiljöer för t.ex. digitala mässor.
  • Content – Arbete med innehållsproduktion är en väsentlig del av vår verksamhet.

Om Aktiva Event

Aktiva Event är en mycket serviceinriktad byrå med stort engagemang i våra uppdrag. Vi har sedan år 2000 jobbat med event inom flera områden – B2B, B2C och B2E. Konferenser, kickoffer, marknadsevents och digitala event samt flera olika typer av specialuppdrag.

Våra uppdrag är både i Sverige och utomlands. I de flesta fall har vi ett helhetsansvar men hjälper även till med mindre uppdrag. Storleken på våra event varierar stort, minsta och största uppdragen vi för närvarande planerar är 14 och 1500 deltagare.

Tillträde och anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt.

Sänd din ansökan snarast till vår VD Stefan Warell.

För mer information kontakta Stefan på 070-867 68 68 eller på stefan@aktivaevent.se

EN SV