Kickoff

Dags för företagsfest? Då har du kommit helt rätt!

Med hjälp av vår kompetenta personal skapar vi en upplevelse som ni kommer prata om länge efteråt och som stärker medarbetarlojaliteten. En företagsfest tycker vi ska vara lustfylld och inspirerande samt främja gemenskap.

Julfest Stockholm

Vi ordnar julfest för företag och föreningar över hela Stockholm. Vi står redo att hjälpa er med vad ni än önskar. Föredrar ni stämning och tradition så kan en klassisk julfest vara passande.

Temafest

Det är alltid populärt att spetsa till aktiviteten med någon form av tema. Det kan vara som enskild händelse eller som integrerad del i en konferens eller resa. Att skapa oförväntade upplevelser är alltid populärt och bidrar till en varaktig effekt på evenemanget.

Kickoff

“- Vad vill ni att er personal ska uppleva i år? Ska det bli en värmande och avslappnande resa till Dubai, en upplevelserik äventyrsresa till Svalbard, ett stämningsfullt och stärkande besök till Tällberg eller ett par sköna dagar i skärgården med sälsafari och ribbåtsfärd?”

Kickoff utomlands

Utlandet är vår bakficka! Med många års erfarenhet av resor och events utomlands är vi inte främmande för några önskemål för er nästa kickoff.

Chinese (Traditional)EnglishGermanSwedish