Om oss

Aktiva Event är ett företag fyllt av fantastiska individer som ger allt för den bästa upplevelsen.

Vi är en medelstor eventbyrå med stora ambitioner. Aktiva Event strävar inte efter att ha massor av kunder, vi vill bara vara bäst. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet – inom dessa områden är vi svåröverträffade.
Företaget grundades år 2000 och har haft mindre och större uppdrag i många olika länder. Vi har samlat stor erfarenhet och rutin som säkerställer att våra kunder får ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande från start till mål.

En pålitlig eventbyrå helt enkelt.

Som partner till våra kunder är det viktigt för oss att lära känna kundens verksamhet och deras behov. Att veta vart de strävar och vilka utmaningar de har. Då fokuserar vi rätt och våra kreativa idéer träffar mitt i prick. Detta lägger grunden för lyckade event som uppfyller kunders förväntan, och resan genom planeringsprocessen är smidig och effektiv.

Ge oss som er eventbyrå chansen att tillföra nya tankar och idéer till era planer, oavsett om ni ska göra något för första gången eller när det är dags för det där jätteviktiga årliga evenemanget. Vi lovar att vi kommer att ge allt!

Vi skapar effekter

Vi strävar alltid efter att förstå de mål som våra kunder har med sitt företag och sina varumärken, för att sedan omvandla detta till något som överraskar och skapar långsiktiga effekter.

Upplevelser

Kommunikationsmetoder som skapar maximal uppmärksamhet. Det perfekta sättet att skapa effekt är genom ett välplanerat event. Vi vill bidra till att bygga relationer och skapa förändring som stöder era mål för era interna eller externa målgrupper.

Möten

Med vårt breda nätverk i och utom landet och våra många år i branschen, skräddarsyr vi en oförglömlig upplevelse efter just era behov. Våra kunder ska alltid kan förvänta sig kreativa lösningar med hög service och kvalitet.

Resor

Utlandet är vår bakficka! Med många års erfarenhet av resor och events utomlands är vi inte främmande för några önskemål för er nästa kickoff. Vi känner till pärlor och vet vilka fällor som ska undvikas.

“Det man kan tänka och tro kan man också åstadkomma.”
/Napoleon Hill

Våra tjänster

Produktlansering

Vi skapar ett tema kopplat till pågående marknadsaktiviteter med målsättning att öka försäljningen och stärka varumärket

Event

Vi tar fram kreativa idéer och lösningar för att hjälpa er bygga upp eventdesignen runt ert event i den perfekta miljön

Företagsfest

En företagsfest tycker vi ska vara lustfylld,inspirerande och främja gemenskap bland medarbetarna

ConfAbroad

Med många års erfarenhet av resor, konferenser och events utomlands är vi inte främmande för några önskemål

Möte

I starten är det viktigt för oss att lära känna er verksamhet och era behov. Vi vill veta vart ni strävar och vilka utmaningar ni har. Då fokuserar vi rätt och våra kreativa idéer träffar mitt i prick.

Förslag

Ge oss som er eventbyrå chansen att tillföra nya tankar och idéer till era planer, oavsett om ni ska göra något för första gången eller när det är dags för det där jätteviktiga årliga evenemanget.

portfolio4

Ide & Design

Detta lägger grunden för lyckade event som uppfyller kunders förväntan, och resan genom planeringsprocessen är smidig och effektiv.

Genomförande

Vi har samlat stor erfarenhet och rutin som säkerställer att våra kunder får ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande från start till mål. Vi lovar att vi kommer att ge allt!

RING OSS IDAG

Tel 08-564 606 80

We welcome our english visitors to our English website: events-agency-stockholm.com

EN SV