Demo- & Butiksaktiviteter

Träffa rätt med din produktpresentation

Vi lyfter fram din produkt vid precis rätt tillfälle – när kunden står inför sitt köpbeslut. Genom våra professionella butiksaktiviteter skapar vi verklig påverkan.
Att erbjuda kunden möjligheten att känna, pröva, testa, klämma och kanske även smaka på varor ökar köplusten avsevärt. Vi har flera års erfarenhet och hjälper er gärna att presentera just er produkt på ett professionellt sätt.

Fördelar med att jobba med demo- och butiksaktiviteter

Att låta kunderna interagera direkt med produkten i butiksmiljö skapar ett omedelbart och kraftfullt intryck. Våra aktiviteter är utformade för att:

  • Skapa ett omedelbart intresse och engagemang.

  • Förbättra kundens köpupplevelse.

  • Bygga lojalitet och återkommande köp.

Erfarenhet och professionalism

Aktiva Event har arbetat med demo- och butiksaktiviteter i flera år. Våra framgångsfaktorer inkluderar bland annar personal som charmar kunderna med ett ärligt engagemang, noggrann planering och utförande av varje evenemang samt att vi erbjuder anpassningsbara lösningar som passar varje enskild butik och målgrupp.

Vi hjälper dig

Har du en färdig idé, eller är du precis i inledningen av dina planer? Oavsett vilket så hjälper vi dig gärna med planering och genomförande. Vi gillar det vi gör och ser fram emot att du hör av dig.

EN SV