Eventmarknadsföring i Stockholm

Ett budskap ska ut. En tjänst ska marknadsföras. En produkt ska säljas. Eventmarknadsföring ska vara något utöver det vanliga; det ska vara minnesvärt, roligt och utmanande.

Med originella idéer, professionell planering och stort engagemang hjälper vi ert varumärke att stärkas.

Vi finns med under hela processen, från kärnan tills det att frukten är mogen. Eventmarknadsföring omfattar många ingående delar och kräver erfarenhet och etablerade processer. Vi finns med genom projektledning, bemanning och genomförande av din eventmarknadsföring så att ditt fokus kan ligga på annat. Målgruppen ska känna sig inspirerad och lockas till dialog, och genom en positiv upplevelse få ett ökat intresse för ert varumärke.

Fokus ligger på att stärka relationen mellan ditt företag och målgruppen. Vår eventmarknadsföring levererar målgruppsspecifika lösningar som är unika, uppseendeväckande och kostnadseffektiva.

Vi gör skillnad!

Våra många års arbete med olika typer av marknadsevents med några av de största varumärkena har gett oss stor kompetens och erfarenhet. Vi gör verkligen skillnad och ökar försäljningen för våra kunder – ett bevisat faktum. Genom t.ex. action marketing, provsmakning eller demoverksamhet både i och utanför butiker eller på helt annan plats. Antingen arbetar vi i den befintliga miljön eller så skapar vi specialanpassade installationer som stöd för det aktuella varumärket. Allt beroende av eventets mål samt vilka varumärkesvärden vi ska kommunicera. Vi klarar större volymer, vi har organiserat marknadsföringsevenemang av olika slag med upp till 90 personer i 25 städer samtidigt.

Vi hjälper dig gärna

Har du en färdig idé, eller är du precis i inledningen av dina planer? Oavsett vilket så hjälper vi dig gärna med planering och genomförande. Vi gillar det vi gör och ser fram emot att du hör av dig.

EN SV