Gerillamarknadsföring

Gerillamarknadsföring ger er maximalt resultat med minimala resurser!

Gerillamarknadsföring eller action marketing är det roliga, uppseendeväckande, kostnadseffektiva och kreativa sättet att marknadsföra produkter, tjänster och varumärken på. Det hjälper er synas där andra går bet.

Skapa samtal om ert varumärke med gerillareklam

Gerillareklam handlar om kreativitet och inte om pengar. Det främsta syftet med marknadsföring på gerillavis är att skapa samtal kring varumärket och en vara. Det gäller att sticka ut och att skapa intresse på ett udda och nyskapande sätt, inte genom ordinära affischer och annonser.

Gerillamarknadsföring är effektivare än traditionella metoder

Gerillamarknadsföring använder sig av, och kombinerar, flera olika marknadsföringsmetoder och får ut budskapet i sociala medier och andra kanaler. Metoden har i en studie från Handelshögskolan i Stockholm visat sig vara mer effektiv än traditionell marknadsföring.

Vi gör skillnad!

Det moderna och kreativa begreppet skapar mer köplust genom den positiva bild som skapas av företaget och varumärket. Reklamtypen har visat sig ge de resultat som all reklam eftersträvar i form av att den uppfattas som trovärdig och underhållande samtidigt som den överraskar mottagaren.

En viktig del av effektiv marknadsföring är att insatserna syns och märks. Gerillametoden betonar just det oväntade och att en aktivitet sker. Trots att action marketing är billigare att genomföra än mer traditionella reklaminsatser så uppfattar mottagaren den som påkostad och kvalitativ. Vi ser helt enkelt till att konsumentpåverkan maximeras genom att använda vår kreativitet istället för er plånbok. Med många år i branschen, påhittighet och en anpassningsförmåga med egenstyrning kan ni känna er säkra på att vi levererar bra resultat. Vill ni skapa positiva bilder av ert företag på ett kostnadseffektivt sätt genom annorlunda marknadsföring så hör av er till Aktiva Event.

Vi hjälper dig gärna

Har du en färdig idé, eller är du precis i inledningen av dina planer? Oavsett vilket så hjälper vi dig gärna med planering och genomförande. Vi gillar det vi gör och ser fram emot att du hör av dig.

EN SV