Kickoff i Tällberg

Lättillgängliga Tällberg är en pärla med ursvenska traditioner. Här kan ni konferera i inspirerande och rogivande miljö och njuta av historisk arkitektur. På praktiskt avstånd från bl.a. Stockholm.

Här kan vi erbjuda allt från actionfylld kyrkbåtspaddling till middag i båthus och party på inglasat poolgolv. Passar utmärkt för grupper på 10-250 personer.

Vi genomförde en tredagars kickoff i vackra Tällberg med boende på gemytliga Green Hotel med en av våra fantastiska kunder.  Drygt 100 deltagare med ett välfyllt program som fokuserade på gemenskap och att ha kul.

Den här kunden har flera kontor runtom i landet och brukar samla sin personal en gång om året för att främja trivsel och gemenskap. Programmet på denna konferensresa erbjöd en bredd av aktiviteter med fokus på teambuilding och upplevelser som deltagarna delvis kunde välja själva. En självklar ambition är att innehållet ska vara inkluderande samt unikt för destinationen, Tällberg erbjuder detta med stor marginal.

Vi hade två middagar som var diametralt olika i alla aspekter; lokal, mat, underhållning samt plats för middagen – allt för att maximera upplevelsen.

Tällberg är en fantastisk plats nära Stockholm med flera boendealternativ och ett stort utbud av aktiviteter.

EN SV