Lediga jobb

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet.

Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet.

Vilka behövs hos oss?

Projektledare

Är du intresserad av att jobba med marknadens starkaste varumärken inom både B2C och B2B så hör av dig snarast. Tjänsten ska tillsättas under hösten 2018.  Är du intresserad så skicka din CV och en presentation till stefan@aktivaevent.se.

Även frilansande projektledare är intressanta för periodvis förstärkning.

Eventpersonal

Vi söker kontinuerligt efter duktig eventpersonal för bemanning av våra olika uppdrag. Arbetet sker på behovsbasis och arbetsuppgifter och arbetstider är mycket varierande. För att trivas med jobbet bör du vara en aktiv människa som är positiv, utåtriktad och flexibel. Du bör ha fyllt 18 år, ha god blick för detaljer samt ha hög servicekänsla och vara mycket kvalitetsmedveten. Goda språkkunskaper är meriterande. Maila din ansökan och CV samt bild till info@aktivaevent.se.

Produktionsledare

Har du erfarenhet av att planera och producera framgångsrika event för B2C så är du mycket välkommen att höra av dig. Vi jobbar med ett flertal mycket starka varumärken som kräver förstklassiga leveranser – är du vår nästa stjärna att ta hand om dessa så skicka din CV och en presentation till stefan@aktivaevent.se.

Praktikplats

Vi erbjuder praktikplats till studenter med pågående studier inom för oss relevanta områden såsom projektledning, event management, marknad & kommunikation m.m. Vi erbjuder egen arbetsplats och hög delaktighet i pågående projekt, för rätt person även eget ansvar för projekt. Maila din presentation och CV till info@aktivaevent.se.

Chinese (Traditional)EnglishGermanSwedish