Demo & Butiksaktiviteter

Action Marketing

Project Description

Vi lyfter fram din produkt i precis rätt ögonblick – i beslutsögonblicket. Genom professionella butiksaktiviteter vet vi att man kan göra skillnad.

Att erbjuda kunden möjligheten att känna, pröva, testa, klämma och kanske även smaka på varor ger större köplust, och med professionell personal blir effekten än större. Aktiva Event har jobbat med demo- & butiksaktiviteter i flera år. Framgångsfaktorer är personal som charmar kunderna och har ett ärligt engagemang.

Vi gör skillnad!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för att skapa en upplevelse för era kunder genom demo- & butiksaktiviteter kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang.

Vill ni veta mer så kontakta oss.

EN SV