Eventdesign

Event

Project Description

Aktiva Event hjälper er att skapa den eventdesign ert event behöver. Vi tar fram designkoncept som förstärker aktiviteten och förhöjer upplevelsen.


Vi tar fram kreativa idéer och lösningar för hur vi kan hjälpa er att bygga upp eventdesignen runt ert event för den perfekta miljön. Med smart eventdesign säkerställer vi en röd tråd genom hela eventet med en enhetlig design i alla ingående delar.

Vi har resurser för att inreda lokaler och miljö samt tillhandahåller rekvisita till aktiviteter. Vi kan producera allt profilmaterial såsom kläder, program, sånghäften, skyltar och andra trycksaker som behövs.

Smart eventdesign är nyckeln till framgångsrikt eventarbete!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till våra kunder. De ledord vi lever efter är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla på oss mycket erfarenhet om vår bransch sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss till er. Genom åren har vi jobbat med både små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet för oss. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på att vi levererar kreativt utformade evenemang som stöder ert målarbete.

Vill ni veta mer så kontakta oss.

EN SV