Företagsevent i Stockholm

Event

Project Description

Aktiva Event har i många år arbetat med events i Stockholm. Tillsammans skräddarsyr vi kreativa och nyskapande lösningar för ditt event.Vi är med från start till mål och tar oss även an mindre företagsevent såsom teambildande företagsaktiviteter för den egna personalen.

När ni behöver hjälp med att avgöra tekniska behov för ert företagsevent, hur mat och pauser ska planeras eller besluta om hur lokalerna ska användas och logistik planeras är vi den partner ni ska anlita. Vi gör dokumentation och sammanställer workshopresultat, guidar gäster rätt och ser till att transporter fungerar. Vi är ständigt beredda att agera på kundens önskemål och arbetar med kundnära service där vi står redo för alla planerade och oplanerade händelser.

Företagsaktivitet & företagsfest

Står en kickoff på schemat? Eller ska ni planera något annat företagsevent? Aktiva Event har arrangerat flera tusen events under årens lopp och kan hjälpa er till ett minnesvärt och energifyllt företagsevent som uppfyller alla deltagares förväntningar. "Firmafest på gång..?" Vi skapar en företagsfest ni sent ska glömma. En fest som stärker medarbetarnas samarbete och främjar gemenskapen på företaget. Vi håller i allt från början till slut så ni kan fokusera på er verksamhet. Vi träffas och stämmer av regelbundet för att säkerställa att planeringen för er företagsfest är på väg åt rätt håll och att allt blir enligt era förväntningar och önskemål.
"Det kan vara en temafest som enskild händelse, eller integrerad i en konferens eller kanske en resa. Variationerna är oändliga men alltid populära och har positiv effekt på personal och teamkänsla."

Kontakta ett erfaret eventföretag

Vi strävar inte efter att ha mängder av kunder. Vi strävar efter att vara bäst. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet – inom dessa områden är vi svåröverträffade. Låt oss skapa er företagsfest eller företagsaktivitet i Stockholm som alla kommer att uppskatta!

Kontakta oss.

EN SV