Invigning & Jubileum

Event

Project Description

Vid speciella tillfällen vill man ofta uppmärksamma det som stärker ett varumärke och främjar relationen till nyckelmålgruppen.

Vi har i många år hjälpt några av marknadens starkaste varumärken vid butikspremiärer, invigningar och olika former av jubileum. Detta kan göras på en massa olika sätt där kreativitet och engagemang avgör sluteffekten. En av våra viktigaste tillgångar är vår excellenta eventpersonal som säkerställer att era gäster och kunder tas om hand på allra bästa sätt.

Anlita oss för invigningen

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder. Vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för er nästa invigning kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och arbete.

Vill ni veta mer så kontakta oss.

EN SV