Julfest Stockholm

Företagsfest

Project Description

Vi ordnar julfest för företag och föreningar över hela Stockholm.

Vi står redo att hjälpa er med vad ni än önskar. Föredrar ni stämning och tradition så kan en klassisk julfest vara passande.

Ni vill kanske tacka era kunder eller personal för det gångna året och bjuda på något traditionsrikt, festligt och glöggdoftande. Eller så vill ni ha något galet och annorlunda som sätter en annan prägel på kvällen. Eller så blandar man friskt och skapar en julfest som kombinerar det bästa för en härlig och upplyftande kväll.
"- Vi älskar julen!! - Hur kan vi hjälpa er att väkomna den på bästa sätt?"
Maten har en avgörande del vid en julfest. Ett äkta julbord fyllt med klassiska rätter eller en särskilt vald inriktning med skaldjur, asiatiskt eller persiskt. Variationerna på härliga alternativa julbord är oändliga. Er julfest kan fyllas med stämningsfylld livemusik eller varför inte en tomtekör? Övrigt innehåll för att höja pulsen på er julfest kan vara pepparkakshustävling, julsångsbattle, dresscode jul och varför inte några riktiga renar som möter upp utanför lokalen? Ingenting hindrar det faktum att er julfest kan bli den mest galna och häftigaste upplevelsen på hela året! Det finns massor av roliga teman att välja från om man vill sticka ut och inte gå den traditionella banan. Er nästa julfest kan bli den bästa hittills!

Låt oss arrangera er nästa julfest!
Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla mycket erfarenhet sedan starten år 2000 och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Vill ni veta mer så kontakta oss på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.


Big thanks to Aktiva Event for creating an event beyond my wildest dreams!

Damara Andersson
Marketing and Communications Specialist, Swagelok Sweden

EN SV