Kickoff utomlands

Företagsfest / Konferens & möten

Project Description

Utlandet är vår bakficka! Med många års erfarenhet av resor och events utomlands är vi inte främmande för några önskemål för er nästa kickoff.


Vi känner till pärlor och vet vilka fällor som ska undvikas.

Er kickoff utomlands kan vara en safari i Chitwan National Park i Nepal, skoterutflykt på Svalbard eller stämningsfulla utflykter bland klipporna i den Åländska skärgården. Vi har samlat på oss erfarenheter från åtskilliga platser såsom Svalbard, New York, Barcelona, Lissabon, Cannes, Barbados, Grekiska övärlden, Istanbul, Malta, Brasilien, Maldiverna, Val d’Isère och Engelberg.
"- Er kickoff är inte bara en upplevelse under ett par dagar. Den skall vara ett minne för livet!"

Anlita oss för er nästa kickoff utomlands!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla mycket erfarenhet sedan starten år 2000 och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för er nästa kickoff utomlands kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och arbete.

Vill ni veta mer så kontakta oss.

EN SV