Kickoff

Företagsfest

Project Description

"- Vad vill ni att er personal ska uppleva i år? Ska det bli en värmande och avslappnande resa till Dubai, en upplevelserik äventyrsresa till Svalbard, ett stämningsfullt och stärkande besök till Tällberg eller ett par sköna dagar i skärgården med sälsafari och ribbåtsfärd?"

Vi är redo att uppfylla alla era önskemål och säkerställa att era medarbetare kommer tillbaka fulla av energi och stärkt gemenskap.

En kickoff inträffar ofta i ett avgörande skede i företagets verksamhet vilket ställer höga krav på planering och engagemang. En framgångsrik kickoff ska bidra till en stärkt företagskultur och bidra till en energirik upplevelse som ger företaget en extra skjuts framåt. Vi hjälper er med professionell projektledning och bemanning så att ni själva kan vara ”deltagare” utan att behöva tänka på detaljer och praktiska frågor. Med vår erfarenhet hjälper vi er att lyckas så att kickoffen blir minnesvärd och uppfyller era och deltagarnas förväntningar.

Aktiva Event har arrangerat ett stort antal företagskickoffer under årens lopp. Med största fokus på innehåll och logistik skräddarsyr vi er kickoff i samråd med er och hjälper er att sätta ihop rätt innehåll. Vi ordnar allt som krävs för en lyckad kickoff såsom aktiviteter, underhållning, lokaler, mat, dekor, tema, transporter, övernattning m.m.
Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat mycket erfarenhet sedan starten år 2000 och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för er nästa kickoff kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang. Vill ni vet mer så kontakta oss på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.

EN SV