Konferens utomlands

Konferens & möten

Project Description

Vi känner världen som vår egen bakficka! Med många års erfarenhet av resor, konferenser och events utomlands är vi inte främmande för några önskemål.

Vi känner till pärlor och vet vilka fällor som ska undvikas. På så sätt kan vi hjälpa er till en konferensresa utan krångel.

Lång erfarenhet av konferensresor

Er kickoff utomlands kan vara en safari i Chitwan National Park i Nepal, skoterutflykt på Svalbard eller stämningsfulla utflykter bland klipporna i den Åländska skärgården.
"- Vi har samlat på oss erfarenheter från åtskilliga platser såsom Svalbard, Island, Barcelona, Barbados, Grekiska övärlden, Istanbul, Malta, Brasilien, Maldiverna, Val d’Isère och Engelberg. Vart vill ni resa? "

En konferens utomlands ger minnen för livet

Resan är inte bara en upplevelse under ett par dagar, målet är att den skall vara ett minne för livet. Alla konferensresor vi planerar håller hög kvalitet och ger er det lilla extra. Oavsett storleken på ert företag så kan vi hjälpa er att skapa en minnesvärd konferens. Tillsammans skapar vi konferensen eller kickoffen som just ni behöver för att få en nystart.
Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för ett event eller en konferensresa kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som ger utrymme både för avkoppling och för arbete. Vill ni veta mer så kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.

EN SV