Kundevent

Event

Project Description

Vill ni stärka er relation eller visa uppskattning till era kunder och samarbetspartners, bjud in dem till ett spännande kundevent!

Genom att bjuda på ett professionellt kundevent fyllt av upplevelser och minnesvärda aktiviteter säkerställer du att dina gäster r hem nöjda och belåtna med ett leende på läpparna. Vi fokuserar på innehåll och upplevelse för att nå målen. Oavsett om ni gör en kul udda aktivitet vid en korvkiosk eller hyr hela Grand Hotell för något mer påkostat så är det i slutändan innehållet och gästernas upplevelse som avgör om det blev lyckat eller inte.
"Genom hög kreativitet, stort engagemang och målfokusering skapar vi framgångsrika kundevent som vårdar dina kundrelationer och främjar dina affärer."
Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder. Vi vill istället leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss av. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlita oss för ert nästa kundevent och var säkra på att vi levererar ett kreativt evenemang!!

Vill ni veta mer så kontakta oss.

EN SV