Sampling

Action Marketing

Project Description

Vill ni informera och visa upp era produkter? Då är sampling en bra och enkel metod. Vi kan hjälpa er med att locka kunder till att köpa era varor!

Genom professionell sampling i ert närområde kan ni stärka er position och hitta nya kunder! Sampling är personlig DR vilket är ett dynamiskt och personligt sätt att främja försäljningsarbetet och ett viktigt komplement till traditionell statisk marknadsföring som t.ex. annonsering och utomhusreklam. Det kan vara första kontakten i relationen med en ny kund! Genom sampling kan ni visa exempel på hur era befintliga eller kommande produkter ser ut. Låta era konsumenter få uppleva och testa era produkter på riktigt. Sampling sker oftast genom utdelningen av produkter i butik, köpcentrum, på gator och torg, eller stationärt i till exempel en butik då oftast kallat skyltexemplar. En avgörande framgångsfaktor är personalen. Vi arbetar bara med engagerade, intresserade och glada medarbetare. På ett trevligt sätt representerar de ert starka varumärke och bidrar till att öka intresset för att handla hos just er.

Anlita oss för er sampling!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet.

Vill ni veta mer så kontakta oss. Vi nås på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.

EN SV