Skidresor

Konferens & möten

Project Description

Skidresan för medarbetare eller kunder kommer alltid att vara en av de mest populära eventresorna man kan göra. Att varva härlig skidåkning med andra spännande vinteraktiviteter samt det speciella kvällslivet i fjällen är alltid uppskattat.Vi skräddarsyr era skidresor!

Vi börjar med att ta fram olika förslag på destinationer, det finns många härliga alternativ – Hemavan där man landar med flyg mitt i byn, Åre med utmärkta tågförbindelser eller Sälen med sitt enorma utbud av nerfarter, Engelberg med sin alpcharm och fantastiska skidåkning. Sedan går vi vidare med att ordna resa och boende samt lägger upp programmet enligt era önskemål, och väljer aktiviteter för att skapa den där riktigt minnesvärda upplevelsen.

Anlita oss för era skidresor!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för era kommande skidresor kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang fyllda av fantastiska upplevelser! Vill ni veta mer så kontakta oss. Vi nås på telefon: >08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.

EN SV