Temafest

Företagsfest

Project Description

Det är alltid populärt att spetsa till aktiviteten med någon form av tema.

Det kan vara som enskild händelse eller som integrerad del i en konferens eller resa. Att skapa oförväntade upplevelser är alltid populärt och bidrar till en varaktig effekt på evenemanget.

Variationerna är oändliga – klassisk westernfest, glittrande glamour, omtumlande bondefest, casino i James Bond-stil, dansant 70-tal, spansk fiesta eller tyrolerfest med hängslen och allt. Kläder, dekor och underhållning är väsentliga delar av en lyckad temafest.

Anlita oss för er nästa temafest!
Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill leverera de bästa lösningarna. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har hunnit samla mycket erfarenhet sedan starten år 2000 och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för er nästa temafest kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang som deltagarna sent ska glömma. Vill ni veta mer så kontakta oss på telefon: 08-564 606 80 eller mail: info@aktivaevent.se.

EN SV