Roadshow som syns där kunderna befinner sig

Vi hjälper företag att träffa sina kunder – på deras hemmaplan. Med vårt breda utbud av tjänster kan vi alltid erbjuda rätt lösning till rätt kund.

Vi har erfarenheten och kunskapen om hur man bäst planerar, förbereder och genomför en roadshow, vilket ger våra kunder den bästa möjliga förutsättning för stärkt varumärke och ökad försäljning.

Vi gör skillnad!

Anlita oss för er nästa roadshow!

Aktiva Event är en medelstor byrå med stora ambitioner. Vår målsättning är inte många kunder, vi vill istället leverera de bästa lösningarna till. Våra ledord är service, kreativitet och kostnadseffektivitet. Vi har samlat på oss mycket erfarenhet sedan starten år 2000, och vi delar gärna med oss. Genom åren har vi haft små och stora uppdrag över hela världen. Ett professionellt och kostnadseffektivt genomförande är en självklarhet. Anlitar ni oss för er nästa roadshow kan ni vara säkra på att vi levererar ett kreativt utformat evenemang.

Vi hjälper dig gärna

Har du en färdig idé, eller är du precis i inledningen av dina planer? Oavsett vilket så hjälper vi dig gärna med planering och genomförande. Vi gillar det vi gör och ser fram emot att du hör av dig.

EN SV