Sampling för ökad försäljning

Attrahera kunder med effektiv sampling

Vill ni informera och visa upp era produkter? Då är sampling en utmärkt och enkel metod. Genom professionell sampling i ert närområde kan ni stärka er position och hitta nya kunder. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa er att nå era mål!

Stärk er position med professionell sampling

Sampling är en form av personlig direktreklam (DR), vilket är ett dynamiskt och personligt sätt att främja försäljningen. Det är ett viktigt komplement till traditionell statisk marknadsföring, som annonsering och utomhusreklam. Sampling kan vara första kontakten i relationen med en ny kund!

Sampling sker oftast genom utdelning av produkter i butik, köpcentrum eller direkt på gator och torg. Det är en win-win-situation där kunderna får prova era produkter, och ni får potentiellt nya kunder.

Personalen gör skillnaden

En avgörande framgångsfaktor är personalen. Vi arbetar bara med engagerade, intresserade och trevliga medarbetare. På ett trevligt och professionellt sätt representerar de ert varumärke och bidrar till att öka intresset för att handla hos just er.

Varför välja oss?

  • Engagerad personal: Våra medarbetare är alltid positiva och engagerade.

  • Ökad synlighet: Vi hjälper er att synas och sticka ut i mängden.

  • Personlig kontakt: Genom direktkontakt med konsumenterna skapas en stark relation.
Vi hjälper dig gärna

Har du en färdig idé, eller är du precis i inledningen av dina planer? Oavsett vilket så hjälper vi dig gärna med planering och genomförande. Vi gillar det vi gör och ser fram emot att du hör av dig.

EN SV