Ska jag göra allt det??

Det är en mängd saker att hålla ordning på när man ska arrangera en företagsfest. Först och främst behöver man fastställa var man ska vara. Ofta bestäms datumet först, vilket kan leda till att man måste kompromissa med vilken lokal man väljer. Hur man hittar den perfekta lokalen och sedan förhandla villkoren för den är något vi är experter på.

Ytterligare beslut som ska tas är vad festen ska innehålla i form av mat, underhållning, tävlingar och kanske talare. Att veta var man ska vända sig för att hitta precis det man vill ha, till rätt pris och innehåll är ett bra exempel på sådant vi ständigt jobbar med. Vi tar fram förslag baserat på era önskemål och budget. Allt för att skapa en upplevelse som lever kvar till nästa gång det är dags för fest.

Dekor, rekvisita och övergripande design för festen behöver fastställas. Här hjälper vi till att skapa en miljö och plats som är förankrad i ert varumärke och tillför glädje och stil till evenemanget.

Logistiken är ofta en stor fråga att hantera, kanske folk ska flygas in från andra orter eller andra länder och sen transporteras lokalt. Att lägga ut den hanteringen till oss innebär en avlastning och trygghet för er.

Gästerna ska bjudas in och då även få all relevant information om evenemanget. Eller så ska så mycket som möjligt vara hemligt, vilket innebär en rad andra utmaningar. Oavsett – alla deltagarnas önskemål och särskilda behov, t.ex. allergier, behöver sammanställas och rapporteras vidare till arrangören. Vi har specialframtagna verktyg för denna typ av hantering, allt webbaserat och enkelt åtkomligt för våra kunder.

Att använda oss innebär avlastning och en trygghet för er. Vi säkerställer att ni kan fokusera på det ni är bra på och slipper lägga tid på det som vi är bra på.

EN SV