Studio Grand

Nya Studio Grand erbjuder en av Sveriges mest flexibla studiomiljöer!

  Vi erbjuder en studio skapad för moderna möten där upplevelse och budskap står i fokus. Med fyra olika miljöer erbjuds unika förutsättningar för variationsrika möten. Läs om våra Covid-19 åtgärder nedan.

Video: Eventeffect

Studio

Här finns det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Skapat för moderna möten där upplevelse och budskap står i fokus.

Studions flexibilitet gör den lätt att anpassa till olika behov och önskemål, från den lilla presentationen till fullskaliga streamade event. Miljön är hemtrevlig med avkopplande atmosfär med flera olika miljöer och sektioner som kan användas med variation för ett dynamiskt innehåll. Belägen i vacker skärgårdsmiljö på anrika Grand Hotel Saltsjöbaden.

Om studion

Digitala möten behöver precis som fysiska möten erbjuda en trevlig miljö. Studio Grand är skapad för en behaglig känsla och en upplevelse som berör.

Det är en rymlig lokal med naturligt ljusinsläpp, högt i tak och bra akustik. Den är uppdelad i fyra delar som gemensamt bildar en helhet lätt anpassningsbart efter behov och krav.

  • Sektion 1 – Scen med stor led-skärm för presentation och innehåll
  • Sektion 2 – Hörna med ståbord, för presentation, debatt m.m.
  • Sektion 3 – Lounge med soffa och fåtöljer för rundabordsamtal, intervjuer m.m. Alternativt högt större bord. Digitala skärmar för budskap och/eller branding.
  • Sektion 4 – Scen för gästartist, DJ, matlagning, demo, m.m.

Teknik för digitala event

Streamade event kräver anpassad teknik. Studio Grand innehåller all teknik som behövs för digitala möten och event; LED-skärmar, kameror, bildmixer, stödmonitorer, streamingteknik, ljud och ljus. Vi samarbetar med Konferensteknik som har över 20 års erfarenhet med streamade event.   

Har ni egna system du vill jobba med så är studion plattformsoberoende, vilket innebär att vi kan använda ert favoritverktyg för digitala möten – Teams, Zoom eller annat. Även videoströmningsplattform kan ni själva välja – YouTube Live, Wowza eller annat.

Scenografi för ert digitala event

Studio Grand är byggd i ett L-format och är totalt ca 18 meter/ca 110m². Den har en god flexibilitet och med olika miljöer som man kan variera mellan under det digitala mötet för en dynamisk upplevelse.

Miljön skiljer sig från många andra studios med inspiration av skärgård och tradition i kombination med ”strictly business”. Scenografin består av designelement såsom snickerier, mässingdetaljer, tavlor med lokal anknytning, möbler & inredning i skandinavisk behaglig design och en färgskala som genomgående är inspirerad av hav, sten, sand och jordnära färger. Väggar och design kan enkelt bytas för olika ändamål. 

 

Interaktion & engagemang

Vi har starkt fokus på interaktivitet och engagemang så vi jobbar med system som stöder detta på bästa sätt. Omröstningar, frågor till moderator, polls, ordmoln, breakouts, bildflöde eller mer fysiska aktiveringar och kanske hemskickad middag som sedan lagas tillsammans.

Aktiva Event erbjuder

Hybridmöten och hybrida event

Vi kan även erbjuda hybrida möten och event för upp till 250 fysiska deltagare, och obegränsat antal digitala. Miljön kring ett event är väldigt viktig för en positiv upplevelse, oavsett om man deltar på plats eller digitalt.

Här finns fantastiska möjligheter att fånga upp sekvenser från det omtalade köket, spa’t, naturen och vattnet utanför, eller från Alice Bar. Den fysiska deltagaren kan på plats njuta av alla miljöer och möjligheter.

Vi hjälper dig hela vägen

Det kan vara tillräckligt mycket arbete att planera innehåll till sitt möte eller konferens. Fokusera på det så hjälper vi dig med resten, berätta vad du vill uppnå i ett så tidigt stadie som möjligt så kan vi enkelt anpassa oss och utrustning efter dina behov och önskemål.

Covid-19

Vi vill att du ska vara säker när du besöker Studio Grand. Därför följer vi allmänna rekommendationer avseende förhindrande av smittspridning. 

Studio Grand har luftig miljö med högt i tak. Vi förser med handsprit, städar av ytor regelbundet och vi vädrar korsdrag mellan varje session. 

EN SV